한국어
LIBRARY
Communities & Collections
Researchers
Titles
Issue Date
Journals
검색
Search
Browsing by 박효순Author
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
전체
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 2 of 2
UPLC-MS/MS를 이용한 배추와 배추김치의 글루코시놀레이트 및 대사체 분석
김재철; 박효순; 황금택;
문보경
; 김선아
Article
Issue Date
2020
Citation
한국식품과학회지, v.52, no.6, pp 587 - 594
Publisher
한국식품과학회
오렌지 부산물을 첨가한 가나슈의 제조 및 항산화 특성
유아람; 박효순; 서지오;
문보경
Article
Issue Date
2019
Citation
한국식품조리과학회지, v.35, no.6, pp 573 - 580
Publisher
한국식품조리과학회
1
BROWSE
한국어
Communities & Collections
Researchers
Titles
Journals
LIBRARY