한국어
LIBRARY
Communities & Collections
Researchers
Titles
Issue Date
Journals
검색
Search
Department of Food Science and Technology (식품공학과)
38
in
All
search for
Go
Browse
Issue Date
Author
Title
Subject
Journal Articles
38
Conference Papers
0
Books & Book Chapters
0
Others
0
Recent Submissions
rss_1.0
rss_2.0
atom_1.0
백년초 분말의 첨가비율과 저장에 따른 증편의 품질 특성
식이 섬유소및 실크 펩타이드 보충이 영양소 섭취상태, 체적지수 및 복부 비만에 미치는 영향에 관한 연구
팽나무버섯 polyphenol oxidase의 정제 및 특성
첨가물이 냉장 중 생강 다대기의 품질특성에 미치는 영향
냉동 건조 조건에 따른 이유식용 당근의 품질 특성
국내 주요 알레르기 원인 식품에 대한 조사
스타벅스 커피전문점의 서비스 개선을 위한 마케팅 전략 : 사례연구
대두유와 소금의 첨가에 따른 동부 묵의 기계적 텍스쳐 및 관능적 특성
열풍건조 조건에 따른 은행분말의 이화학적 및 관능적 특성
Increased Expression of Connexin43 on the Aortic Valve in the Hypercholesterolemic Rabbit Model
Discover
Author
Unknown
38
Kim, Byung Hee
3
Kim, In-Hwan
3
Hur, Haeng Jeon
2
Suh, Hyung Joo
2
Yu, Kwang-Won
2
김광옥
2
백옥희
2
손대열
2
Ahn, Yejin
1
next >
Subject
Allium sativum
1
AMPKα
1
AMYLASE
1
ANGIOGENESIS
1
angiogenesis
1
ANGIOPOIETIN-2
1
Ansan Ansung cohort
1
Anti-adipogenesis
1
anti-aging agent
1
anti-inflammation
1
< previous
next >
Date Issued
2020 - 2022
8
2010 - 2019
16
2000 - 2009
14
Type
Article
38
Language
ENG
23
KOR
4
Journal
한국식품과학회지
5
FOOD CHEMISTRY
2
Food Control
2
Journal of the Korean Society of ...
2
Korean Journal of Food Science an...
2
동아시아식생활학회지
2
한국식품조리과학회지
2
ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERIC...
1
APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
1
ARCHIVES OF ENVIRONMENTAL CONTAMI...
1
next >
BROWSE
한국어
Communities & Collections
Researchers
Titles
Journals
LIBRARY